Lidmaatschap


Inschrijven als lid

Lid worden van ASV Eibergen, dat kan! Ben jij na de aangeboden proeftrainingen, het bezoeken van onze website of een activiteit georganiseerd door ASV enthousiast geworden voor de atletiek? Schrijf je dan zo spoedig mogelijk in!

​Nog geen lid, maar twijfel je of atletiek, hardlopen of sportief wandelen iets voor jou is?
Kom dan eens langs op één van de trainingen! Zo kan je, zonder verdere verplichtingen, 4 keer gratis mee trainen om te kijken of de sport atletiek iets voor je is! Meld je aan voor een proeftraining.

Inschrijven is heel eenvoudig, en kan digitaal.

Inschrijven

Mocht je nog vragen hebben omtrent het lidmaatschap van ASV, neem dan gerust contact op met onze ledenadministratie. Ook voor wijzigingen in de lidmaatschapsvorm of een adreswijziging kan je direct doorgeven aan onze ledenadministratie via het contactformulier op onze website of stuur een mail naar ledenadministratie@asveibergen.nl.

Inschrijven als donateur

Wil jij geen lid zijn maar wel de club steunen? Word donateur van de club! Dit kan al vanaf €30,- per jaar! Ook het inschrijven als donateur gaat heel eenvoudig en digitaal.

Donateur worden

Afmelden

Mocht u om welke reden dan ook uw lidmaatschap van onze vereniging willen opzeggen, dan kan dit geheel digitaal met het volgende formulier. Afmelding dient in eerste instantie bij de ledenadministratie te gebeuren en vervolgens ook bij uw trainer. 

Afmelden